Uutiset

Tampereen Nekalassa tapahtuneeseen tapon yritykseen epäilty vangittu

Tampereen Nekalassa tapahtuneeseen tapon yritykseen epäilty vangittu

Pirkanmaan käräjäoikeus on tänään 22.2.2022 vanginnut todennäköisin syin tapon yritykseen ja pahoinpitelyyn epäiltynä olevan 21 -vuotiaan tamperelaisen miehen.  Hänen epäillään kohdistaneen väkivaltaa kahteen eri henkilöön, jotka molemmat ovat nuoria täysi-ikäisiä miehiä.  Toiseen mieheen kohdistuneessa teossa epäillään käytetyn teräasetta ja muun muassa siksi tekoa tutkitaan tällä hetkellä tapon yrityksenä ja toiseen mieheen kohdistunutta tekoa pahoinpitelynä.

Tapon yrityksen asianomistaja jouduttiin viemään sairaalahoitoon.  Hänellä ei ole tällä hetkellä hengenvaaraa.

Poliisi on jatkanut koko viikonlopun ja alkuviikon tapahtumien selvittelyä, kuullut asianosaisia ja paikalla olleita silminnäkijöitä.  Tutkinnan mukaan tiloihin on tullut juhlimaan etupäässä nuoria henkilöitä ja sisätiloissa sekä tilan ulkopuolella on saattanut olla yön aikana useita kymmeniä henkilöitä.

Tämän hetkisen tutkinnan käsityksen mukaan tilan sisätiloissa on syntynyt muutaman nuoren miehen välillä ensin sanallista riitaa, jonka jälkeen heidän välillään on käytetty väkivaltaa.

Poliisi otti lauantaina tapahtumapaikalta kiinni kaksi henkilöä, joista toinen oli tänään vangittu henkilö.  Toinen henkilö, täysi-ikäinen nuori mies, päästettiin jo sunnuntaina vapaaksi.  Häntä epäillään pahoinpitelystä.

Myös tapon yrityksen asianomistajaa, nuorta täysi-ikäistä miestä epäillään pahoinpitelystä.

Tapahtumasarjan selvittely on poliisilla vielä kesken.  Poliisi ei voi asiaan liittyviä tarkempia yksityiskohtia tiedottaa vielä julkisuuteen, mm. motiivia. Paikalla tapahtumien aikaan on ollut useita henkilöitä ja poliisi joutuu heitä asiaan vielä kuulemaan.  Poliisi haluaa kuulla silminnäkijöitä ensin eikä halua vaikuttaa kuulematta oleviin henkilöihin antamalla julkisuuteen asiaan liittyviä yksityiskohtia.

Tutkinnan mukaan väkivallan teot eivät liity aikaisemmin Tampereella tapahtuneisiin nuorten välisiin tappeluihin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>