Uutiset

Yksi loukkaantui vakavasti Kangasalan liikenneonnettomuudessa

Yksi loukkaantui vakavasti Kangasalan liikenneonnettomuudessa

Henkilöauton ja täysperävaunuyhdistelmän välisessä kolarissa Lahdentiellä loukkaantui vakavasti yksi ihminen.

Poliisi sai keskiviikkona 23.2.2022 noin kello 12 hätäkeskuksen välittämänä tiedon henkilöauton ja täysperävaunuyhdistelmän välisestä nokkakolarista Lahdentiellä Kangasalla Suoraman kohdalla. Poliisin tapahtumapaikalla suorittaman tutkinnan perusteella Tampereen suunnasta tullut henkilöauto oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajautunut vastaantulevan liikenteen kaistalle ja törmännyt Kangasalan suunnasta lähestyneen yhdistelmäajoneuvon keulaan. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui liikenneonnettomuudessa vakavasti.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Rikosnimikkeet ja osallisten asema saattavat muuttua esitutkinnan edistyessä. Myös tutkijalautakunta selvittää onnettomuuteen johtaneita tekijöitä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>