Uutiset

Vaarallista ilkivaltaa Hervannan hiihtoladuilla - rikosilmoitus tehty

Vaarallista ilkivaltaa Hervannan hiihtoladuilla - rikosilmoitus tehty

Tampereella Hervannassa on tehty ilkivaltaa levittämällä sepeliä hiihtoladulle. Sepeliä on kylvetty Hervannan latureitillä Lukonmäen liityntäladun ja Lahdesjärven välillä. Ilkivallantekijä on kävellyt ladulla kyseisellä välillä ja kylvänyt hiekoitussepeliä 19:ään eri kohtaan, pääsääntöisesti alamäkiin. Latujen hoitajat ovat poistaneet sepelin niin hyvin kuin mahdollista ja latu on korjattu.

Teko on erittäin vaarallinen ja saattaa johtaa vakavaan loukkaantumiseen. Hiihtäjiä kehotetaan olemaan tarkkaavaisia ja ilmoittamaan havainnoistaan mahdollisesta tekijästä tai havaitsemistaan vastaavista vahingonteoista.

Ilkivallasta on tehty rikosilmoitus.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>