Päivän haastattelu, Uutiset

Tampereen elokuvajuhlat alkaa tänään

Tampereen elokuvajuhlat alkaa tänään

Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Maailman suurimpiin lyhytelokuvafestivaaleihin kuuluva Tampereen elokuvajuhlat järjestetään 52. kerran 9.–13.3. Vuoden 2022 ohjelmistoon on kuratoitu yli 60 näytöstä kotimaisia ja kansainvälisiä lyhytelokuvia sekä pitkiä dokumenttielokuvia. Elokuvanäytösten lisäksi festivaalin aikana järjestetään lukuisia keskustelutilaisuuksia, ammattilaistapahtumia sekä iltabileitä.

Festivaalin tapahtumapaikkoina ovat muun muassa Cine Atlas, Arthouse Cinema Niagara, Finlaysonin alue, Tampereen tuomiokirkko ja Hiedanranta. Lisäksi osa festivaalin ohjelmistosta on katsottavissa myös verkossa.

Festivaalijohtaja Jukka-Pekka Laakso kertoo tapahtumasta lisää:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>