viikon artisti

FBI-beat juhlistaa 25:ttä keikkavuottaan

FBI-beat juhlistaa 25:ttä keikkavuottaan

FBI-beat on nelihenkinen orkesteri, joka on jo vuodesta 1997 asti liikuttanut suomalaista tanssikansaa ja kiinnittänyt itsensä vahasti iskelmäkansan sydämiin. Tänä vuonna yhtye juhlistaa huikeaa 25:ttä keikkavuottaan.

FBI-beatin laulaja, komppikitaristi Jere Vilkkinen muisteli SUN Viikon artistin haastattelussa tanssiorkesterin mennyttä neljännesvuosisataa sekä kertoi vähän juhlavuodesta ja orkesterin uudesta musiikista:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>