Päivän haastattelu, Uutiset

Tarjoa lomakoti lomapaikkaa tarvitsevalle lapselle

Tarjoa lomakoti lomapaikkaa tarvitsevalle lapselle

Maailmanlaajuiset kriisit ovat näkyneet Suomessa nuorten ja lasten heikentyneenä hyvinvointina. Pelastakaa Lapset muistuttaa, että lapsilla on oikeus leikkiin ja huolettomaan lapsuuteen. Kesällä 2022 järjestön vapaaehtoiset lomakodit avaavat jälleen ovensa. Uusia perheitä kaivataan mukaan tukemaan lapsia.

Pelastakaa Lapset hakee juuri nyt valtakunnallisesti lisää lomakoteja tukemaan haastavassa tilanteessa olevia lapsia ja perheitä Suomessa.

Järjestön valmentamat vapaaehtoiset lomakodit tarjoavat lapsille turvallista yhdessäoloa ja huolenpitoa muutamasta päivästä viikkoon sekä antavat samalla lapsen vanhemmille tilaisuuden hengähtää ja kerätä voimavaroja. Lomakotien tavoitteena on toimia varhaisena tukena haastavassa tilanteessa oleville perheille. Toiminta on tarkoitettu erityisesti vähävaraisten perheiden lapsille, joilla ei ole mahdollista muutoin järjestää lapselle lomaa tai perheille, joilla ei ole läheisten tukiverkostoa.

Pelastakaa Lapset ry:stä viestinnän asiantuntija Mira Ahlstedt kertoo aiheesta lisää (toimittajana Samuli Miettinen):

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>