Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

"Oli ihana kokemus tehdä töitä oman tyttären kanssa" - Nina Tapio vieraili Vaihde Vapaalle -ohjelmassa

"Oli ihana kokemus tehdä töitä oman tyttären kanssa" - Nina Tapio vieraili Vaihde Vapaalle -ohjelmassa

Taikapeili-duosta ja lukuisista musikaalirooleistaan tunnettu Nina Tapio oli Pasi Vainionperän vieraana Vaihde Vapaalle -ohjelmassa perjantaina 11. maaliskuuta. Iltapäivän aikana puhuttiin mm. maailmaa kiertäneestä Adiemus-kokoonpanosta, ääninäyttelemisestä sekä Ninan tulevista projekteista kuten Tampereen Työväen Teatterissa nähtävästä Come from Away -musikaalista.

Tiesitkö että Nina Tapio teki ensimmäisen musikaaliroolinsa yli 20 vuotta sitten Helsingin Kaupunginteatterin Les Misérables -musikaalissa? Entä tiesitkö että hän on laulanut Einin debyyttialbumilta löytyvässä Kapteeni Aika -kappaleessa vuonna 1978?

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>