Päivän haastattelu

Teatterin rouva Tilda on yksi TTT:n syksyn uutuuksista

Teatterin rouva Tilda on yksi TTT:n syksyn uutuuksista

Tampereen Työväen Teatteri julkaisi viime viikolla kattavan listan uusia ensi-iltoja sekä kantaesityksiä syksyyn. Yksi näistä on 6.9. ensi-iltansa saava Teatterin rouva Tilda. Kyseessä on musiikkipitoinen näytelmä TTT:n vuosisadan takaisesta johtajasta Tilda Vuoresta. Näytelmän käsikirjoittaja Hanna Suutela kertoi SUN Radion haastattelussa esityksen synnystä ja sen valmisteluista (toim. Samuli Miettinen):

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>