Päivän haastattelu, Uutiset

Haluatko osaksi SUN Radion viikonlopputiimiä? Haemme monipuolista osaajaa

Haluatko osaksi SUN Radion viikonlopputiimiä? Haemme monipuolista osaajaa

Haluatko osaksi SUN Radion viikonlopputiimiä? Haemme monipuolista osaajaa

SUN Radion viikonloput pitävät sisällään lauantain päivälähetyksen sekä toivekonsertit niin perjantai- kuin lauantai-illoissa.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi viikonlopputiimiämme! Etsimme innokasta, joustavaa ja oppimaan halukasta radiojuontajaa tiimiimme.

Miksi meille?

SUN Radiossa pääset tekemään radiotyötä monipuolisesti. Meillä sinulla on mahdollisuus päästä tekemään mm. haastatteluja, uutisia, verkkosivuja sekä juontamaan suorissa lähetyksissä

Työnkuva

SUN Radiossa pääset tekemään mm. haastatteluita laajasti pirkanmaalaisista ilmiöistä. Lisäksi tehtävänäsi on toimia juontajana viikonloppulähetyksissä. Lähetyksen juontamisen lisäksi vastuullasi on vastata uutissähkeistä sekä lisätä paikallisia uutisia verkkosivuillemme.

Tarjoamme osa-aikaista työtä viikonlopputiimissämme. Työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme innokasta, joustavaa ja oppimaan innokasta tekijää tiimiimme. Sinun tulisi olla kiinnostunut ajankohtaisista ja pirkanmaalaisista ilmiöistä. Radion toimituksessa tuotetaan radiosisällön lisäksi sisältöä myös radion omille verkkosivuille, tämän vuoksi juontajalta odotetaan myös hyvää kirjallista ilmaisua.

Kokemus radiotyöstä on eduksi, mutta ei välttämätön. Toivomme, että olet myös nopea oppimaan teknisiä asioita, esimerkiksi audiotiedostojen editointia ja lähetysohjelman käyttöä.

Odotamme toimituksemme jäseniltä hyviä tiimityötaitoja ja toisten kanssa toimeen tulemista. Sosiaalisen median osaaminen on eduksi.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit hakemaan tiimiimme, laita hakemuksesi, CV:si ja ääninäytteesi (esim. videohakemus) sähköpostitse osoitteeseen kaisu.lamsa@radiosun.fi.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Radio SUN Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1983. Sen ensimmäinen paikallisradio oli Radio Satahäme, joka aloitti ensimmäisten kaupallisten radioiden joukossa toimintansa vuonna 1985. Radio SUN Oy on täysin kotimainen ja puhtaasti pirkanmaalaisessa omistuksessa.

SUN Radio on osa Pirmediat-mediaryhmää.

SUN Radion kuuluvuusalue kattaa hyvin lähes koko Pirkanmaan. Myös nettiradion kuuntelu on vahvaa, ja sitä kautta SUN Radiota kuunnellaan ympäri Suomea.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>