Uutiset

Kadoksissa olleet pyöräliikkeen sähköpyörät löytyneet sivullisen vihjeen avulla

Kadoksissa olleet pyöräliikkeen sähköpyörät löytyneet sivullisen vihjeen avulla

Tampereen Rantaperkiönkadulla sijaitsevaan pyöräliikkeeseen murtauduttiin varhain lauantaiaamuna 26.3.2022. Tekijät saivat haltuunsa useita arvokkaita Haibike -merkkisiä sähköpyöriä, joiden yhteisarvo on yli 25.000 euroa.

Tänään keskiviikkona poliisi kertoo, että poliisi on sivullisen vihjeen avulla löytänyt kateisiin jääneet sähköpyörät ja ne on palautettu omistajalleen. Poliisi kiittää anastettujen pyörien löytämiseen johtaneista havainnoista.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>