Uutiset

Kuljettaja pakeni poliisia hurjaa vauhtia – nopeus jopa yli 200 km/h

today30.3.2022

Background
share close

Sisä-Suomen poliisilla oli eilen tiistaina 29.3.2022 pakenevan ajoneuvon seurantatilanne, joka sai alkunsa valtatie 12:lta Nokian Sarkolasta noin kello 8.30 ja päättyi Pirkkalaan noin kello 8.40. Pakenevan auton kuljettaja käytti tilanteen aikana kovimmillaan yli 200 km/t nopeutta ja aiheutti ajollaan lukuisia vaaratilanteita muille tiellä liikkujille.

Tilanne sai alkunsa, kun poliisi mittasi Sastamalan suunnasta Nokian suuntaan tulevalle henkilöautolle huomattavan ylinopeuden, eikä auton kuljettaja pysähtynyt poliisin antamaan pysäytysmerkkiin. Poliisi lähti seuraamaan pakenevaa autoa ja tavoitti sen, mutta auton kuljettaja ei edelleenkään noudattanut poliisin antamia pysäytysmerkkiä. Seurantatilanne jatkui valtatie 12:lta Tampereen läntiselle kehätielle ja päättyi Tampereella Härmälään, sen jälkeen, kun kuljettaja oli ajanut autollaan poliisin piikkimattoon.

Poliisi otti tapauksen jälkeen kaksi henkilöä kiinni. Heidän osuuttaan ajoon sekä muihin tapauksessa ilmi tulleisiin rikosepäilyihin selvitellään. Poliisi epäilee asiaan liittyvän lisäksi yhden henkilön, joka ei ole vielä poliisin hallussa. Poliisi tutkii tapahtumia mm. törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Tapahtumiin liittyy mm. epäiltyjä omaisuusrikoksia autossa olleen omaisuuden vuoksi.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%