Päivän haastattelu, Uutiset

Tampereen Urheilusukeltajat puoli vuosisataa ”veden alla”

Tampereen Urheilusukeltajat puoli vuosisataa ”veden alla”

Tampereen Urheilusukeltajat ry (TaUrsu) täyttää 50 vuotta. Seura on yli 500 henkilön jäsenmäärällään Suomen suurin sukellusseura, jolla on monipuolinen jaostoiminta; laitesukellusta ja koulutusta, vapaasukellusta, uppopalloa, räpyläuintia, VaPePa-toimintaa sekä tekniikkasukellusta. Lisäksi seuralla on oma Norppatoiminta, missä nuoria perehdytetään sukelluksen taitoihin.

Tampereen Urheilusukeltajien jäsenet ovat jo vuosien ajan siivonneet kesän alussa Tampereen kaupungin virallisten uimarantojen pohjat roinasta ja roskasta uintisyvyyteen saakka sekä hyppyalueet. Oman toimintamme lisäksi seura tekee aktiivista yhteistyötä muiden Tampereen seudun sukellusseurojen kanssa; järjestäen ja osallistuen lähiseurojen yhteisiin sukellustempauksiin, mm Ratinan suvannon siivoukseen.

Tampereen Urheilusukeltajien puheenjohtaja Niilo Rautionmaa kertoo tarkemmin aiheesta lisää:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>