Päivän haastattelu, Uutiset

Classic ja TPS taistelevat salibandyn finaalipaikasta - kuuntele Classic-tähden mietteet ottelusarjan alkaessa

Classic ja TPS taistelevat salibandyn finaalipaikasta - kuuntele Classic-tähden mietteet ottelusarjan alkaessa

Salibandyn F-liigan välieräsarja Tampereen Classicin ja Turun Palloseuran välillä alkaa maanantaina. Runkosarjan voittaja Classic raivasi puolivälierissä tieltään OLS:n voitoin 4 - 0. TPS:n vastustaja avauskierroksella oli Jyväskylän Happee, joka taipui turkulaisten käsittelyssä voitoin 4 - 1.

Runkosarjan pistepörssin voittanut Classicin Ville Lastikka aloitti myös pudotuspelit tutun tehokkaasti, kun neljä ottelua oululaisia vastaan tuottivat miehelle kahdeksan maalia ja kuusi syöttöä. Välieräsarjasta turkulaisia vastaan Lastikka povaa kuitenkin tiukkaa ja vähämaalista.

Ville Lastikka haastattelussa 4.4.:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>