Päivän haastattelu, Uutiset

Pirkanmaan ikäihmisille suunnattu puhelinneuvonta auttaa nyt myös vammaispalvelujen asiakkaita

Pirkanmaan ikäihmisille suunnattu puhelinneuvonta auttaa nyt myös vammaispalvelujen asiakkaita

Pirkanmaan yhteinen puhelinneuvonta on laajentanut neuvontapalveluitaan huhtikuun alussa myös vammaispalveluihin. Aiemmin maakunnan yhteinen puhelinneuvonta on keskittynyt ensisijaisesti ikäihmisten neuvontaan.

Tampereen kaupungin koordinoima Pirkanmaan puhelinneuvontapalvelu neuvoo asiakkaitaan muun muassa kotona asumista tukevista palveluista, yksityisistä palveluista, asumisesta, omaishoidontuesta, liikkumisesta, taloudellisista etuuksista ja muista raha-asioista, liikuntapalveluista, harrastusmahdollisuuksista sekä järjestöjen toiminnasta.

Miten puhelinneuvonnan uusi aluevaltaus näkyy käytännössä palvelun toiminnoissa? Mitä ovat ne konkreettiset asiat joihin ihmiset hakevat apua neuvonnan työntekijöiltä? Tammenlehväkeskuksen ohjauksen ja neuvonnan palveluvastaava Taru Malinen esitteli maakuntamme puhelinneuvontaa ja vastasi edeltäviin kysymyksiin SUN Viikonlopussa.

Kuuntele Taru Malisen haastattelu alta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>