Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

"Jos olisin tiennyt että kirjasarja venyy näin pitkäksi, olisin tehnyt Koskisesta alkuun nuoremman" - Seppo Jokinen vieraana Vaihde Vapaalle -ohjelmassa

"Jos olisin tiennyt että kirjasarja venyy näin pitkäksi, olisin tehnyt Koskisesta alkuun nuoremman" - Seppo Jokinen vieraana Vaihde Vapaalle -ohjelmassa

Tamperelainen dekkarikirjailija Seppo Jokinen vieraili Pasi Vainionperän Vaihde Vapaalle -ohjelmassa perjantaina 8. huhtikuuta. Iltapäivän aikana puhuttiin mm. komisario Koskisesta kertovan kirjasarjan maanantaina julkaistavasta 27. osasta nimeltään Pahasti tehty sekä avattiin sitä miten Jokinen on luonut Koskinen-kirjojen maailman, henkilöt ja tapahtumat.

Tiesitkö että Seppo Jokisella on hyvin selkeä vuosirytmi Koskinen-kirjojen valmistelussa ja kirjoittamisessa? Entä tiesitkö että kesäkuussa Tampereen Komediateatterissa ensi-iltansa saava Koskinen ja pahantekijät -näytelmä on täysin uusi Koskinen -tarina, jonka Jokinen on luonut yhdessä Panu Raipian kanssa?

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>