Uutiset

Kolme nuorta aikuista pahoinpiteli ja ryösti iäkkään eläkeläisen Virroilla

Kolme nuorta aikuista pahoinpiteli ja ryösti iäkkään eläkeläisen Virroilla

Henkilöautolla pakotettiin eilen illalla klo 22 jälkeen mopoautoilijaa pysähtymään Vaasan Myrgrundintiellä, kertoo poliisi. Pari miestä oli noussut henkilöautosta, uhanneet väkivallalla ja vaatineet mopoautossa matkustaneita luovuttamaan omaisuutta.

Saatuaan vaatimansa, mm älypuhelimet, tekijät rikkoivat mopoauton korin osia ja poistuivat paikalta henkilöautolla. Noin viisi minuuttia myöhemmin pääsivät mopoautolla matkustaneet kotiin ja ilmoittivat tapahtuneesta hätäkeskukseen. Henkilöautosta ja tekijöistä saatiin hyvät tuntomerkit ja poliisi teki laajat etsinnät tekijöiden tavoittamiseksi lähialueelta.

Samojen tekijöiden epäillään jatkaneen matkaa Virroille, missä rikoksen uhriksi joutui 40-luvulla syntynyt eläkeläinen. Seurue oli ajautunut tiellä VT23 ulos ja hakenut hinausapua läheisestä asunnosta. Autoa hinatessa pois ojasta oli yksi seurueen jäsenistä käynyt auttajansa asunnolla ja anastanut sieltä lompakon. Seurueen jatkettua matkaa, he olivat kuitenkin palanneet auttajansa asunnolle ja pahoinpitelemällä saaneet tämän luovuttamaan pankkikorttinsa tunnuksen.

Tekijöistä ja ajoneuvosta saatiin erittäin hyvät kuvaukset ja näiden perusteella poliisipartio pysäytti epäiltyjen käytössä olleen auton Palolammintiellä. Ajoneuvosta otettiin kiinni 01 ja 03 syntyneet Pirkanmaalaiset miehet ja 02 syntynyt Pohjanmaalla asuva nainen.

Virroilla asiaa tutkitaan törkeänä ryöstönä, rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena. Vaasassa asiaa tutkitaan mm. ryöstönä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>