Uutiset

Kaupunkipyörät käyttöön Tampereella pääsiäisenä - uusi sovellus samalla käyttöön

Kaupunkipyörät käyttöön Tampereella pääsiäisenä - uusi sovellus samalla käyttöön

Uusi kaupunkipyöräkausi käynnistyy Tampereella pääsiäisenä. Kaupunkipyörien käyttöä varten tarvitaan Tampereen kaupunkipyörät -sovellus, jolla rekisteröidytään käyttäjäksi ja jolla maksetaan pyörän käytöstä. Sovellus on uusittu viime vuodesta, eikä vanha versio enää toimi.

Asemaverkostoa on laajennettu Hervantaan sekä keskustan ja Hervannan välille. Viime kauden asemat keskusta-alueella, Härmälässä, Kaupissa ja Hakametsässä pysyvät pääosin ennallaan. Kokonaisuudessaan kaupunkipyöräasemia tällä kaudella on 95, kun niitä viime kesänä oli noin 80.

Kaupunkipyörät tuodaan asemille tämän viikon aikana niin, että ne ovat käytettävissä perjantaina klo 8 alkaen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>