Uutiset

Tampereelta lentoyhteys myös Amsterdamiin

Tampereelta lentoyhteys myös Amsterdamiin

Tampere-Pirkkalasta pääsee kesäkuusta alkaen suoralla lennolla Amterdamiin. (Kuva Laura Vanzo / Visit Tampere)

Lentoyhtiö airBaltic vahvistaa kotikenttäänsä Tampereella uudella suoralla lentoyhteydellä Amsterdamiin. Tampereelta Hollantiin lennetään kesäkuun alusta lähtien keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Viime vuoden lopussa airBaltic kertoi avaavansa Tampere-Pirkkalasta sen ensimmäisen Baltian ulkopuolisen kotikentän. Samalla se julkaisi toukokuun alussa alkavat suorat lentoyhteydet Kööpenhaminaan, Osloon, Frankfurtiin, Müncheniin, Málagaan ja Rodokselle. Yhtiö lentää Tampereelta myös Riikaan.

Muita suoria lentoyhteyksiä Tampereelta ovat Ryanairin yhteys Lontooseen, SAS:n yhteys Tukholmaan ja Finnairin lento Helsinkiin. Lisäksi Tampereelta lennetään suorat TUI:n lomalentosarjat kesällä Turkkiin ja Kreikkaan sekä talvikaudella Kanarialle.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>