Päivän haastattelu

Sukelluslajien suomenmestaruuskilpailut tänä viikonloppuna Tampereella – Lajeina muun muassa räpyläuinti ja vedenalainen tarkkuusammunta

Sukelluslajien suomenmestaruuskilpailut tänä viikonloppuna Tampereella – Lajeina muun muassa räpyläuinti ja vedenalainen tarkkuusammunta

Tampereella järjestetään tänä viikonloppuna Finnish Super Open sukelluslajien SM-kisat. Tampereen uintikeskuksessa suomenmestaruuksista kilpaillaan uppopallossa, vapaasukelluksessa sekä räpyläuinnissa. Kisoissa etsitään myös tarkinta sukelluskalastajaa vedenalaisessa tarkkuusammunnassa. Kansainvälisen kiinnostuksen johdosta suomenmestaruuskilpailut järjestetään avoimena kilpailuna. Viikonlopun tarkka aikataulu löytyy täältä.

Suomenmestaruuksista kamppaillaan ensimmäistä kertaa eri lajien yhteiskilpailuina. Kilpailujen järjestäjänä toimii Tampereen Urheilusukeltajat ry yhdessä Sukeltajaliiton kanssa. Kilpailut juhlistavat myös Tampereen Urheilusukeltajien 50-vuotisjuhlavuotta.

Kisaorganisaattori Simo Kurra Sukeltajaliitosta kertoo kilpailuista tarkemmin:

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>