Uutiset

Paltanmäen ylikulkusillan purku viivästyy Orivedellä

Paltanmäen ylikulkusillan purku viivästyy Orivedellä

Nykyisen Paltanmäen jalankulku- ja pyöräilysillan purkutyöt alkavat Orivedellä ensi viikon sijasta vasta toukokuun puolessa välissä. Oriveden kaupungin mukaan purkutyöt viivästyvät aikataulumuutosten takia.

Paltanmäen ylikulkusillan purku on osa Valtatie 9:llä sijaitsevan Oriveden eritasoliittymän ja Tampereelle johtavan ohituskaistan parannustöitä. Nyt purettava silta saa tilalleen täysin uuden ylikulkusillan, joka on tarkoitus ottaa käyttöön syyskuun lopussa.

Paltanmäen ylikulkusillan käyttäjät ohjataan uudistustöiden ajaksi kiertoreitille, joka kulkee Pohjoiskaaren ja kantatie 58:n jalankulku- ja pyörätien kautta. Kiertotie otetaan käyttöön 16. toukokuuta alkaen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>