Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Anna-Kaisa Ikoselta kiintoisa tutkimus: Poliittinen johtaminen Suomessa 2000-luvun pääministerien silmin

Anna-Kaisa Ikoselta kiintoisa tutkimus: Poliittinen johtaminen Suomessa 2000-luvun pääministerien silmin

Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen on julkaissut huhtikuussa valtakunnallisesti mielenkiintoisen tutkimuksen. Sen otsikko on "Poliittinen johtaminen Suomessa 2000-luvun pääministerien silmin". Tutkimuksen tulokset antavat meille kaikille paljon miettimisen aihetta. Kahdeksan pääministeriä: Anneli Jäätteenmäki, Matti Vanhanen, Mari Kiviniemi, Jyrki Katainen, Alexsander Stubb, Juha Sipilä, Antti Rinne ja istuva pääministeri Sanna Marin kokevat, että suuri osa ihmisistä toivoo, että pääministeri epäonnistuisi tehtävässään. Monipuolinen katsaus poliittiseen kulttuuriin, kannattaa kuunnella.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>