Uutiset

Poliisi kaipaa havaintoja työmaakonttimurrosta

today10.5.2022

Background
share close

Sunnuntain 8.5. noin kello 19.00 ja maanantain 9.5. aamun noin kello 07.00 välisenä aikana murtuduttiin Suodenniemen Kortekallion alueella rakenteilla olevan tuulivoimalapuiston työmaalla useisiin työmaakontteihin ja anastettiin huomattava määrä sähkötyökaluja. Anastetun omaisuuden arvoksi on arvioitu yli 10.000 euroa.

Tuulivoimapuiston aluueella sijainneisiin useisiin työkaluvarastoina toimineisiin kontteihin sekä toimistokontteihin oli yön aikana murtauduttu. Pääosa anastetusta omaisuudesta oli erilaisia akkutoimisia sähkötyökaluja ja niiden akkuja. Lisäksi oli anastettu mm. sähkökaapelikeloja ja muita työkaluja sekä kahviautomaatti ja kahvia. Omaisuusmäärä on ollut huomattava ja sen kuljettamiseen on tarvittu autoa. Tuulivoimapuisto sijaitsee metsäalueen keskelle rakennetulla tieverkolla. Poliisi on kiinnostunut kaikista havainnoista tuulivoimapuiston lähettyvillä liikuneista ajoneuvoista tapahtuma-ajalta tai ennen sitä. Havainnoista voi ilmoittaa poliisin vihjesähköpostiin rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi

Erilaisia työmaihin kohdistuneita murtoja tapahtuu jatkuvasti eri puolilla maata. Kohteina työmaat ovat tekijöitä kiinnostavia nimenmaan niillä olevien arvokkaiden sähkötyökalujen ja rakennustarvikkeiden vuoksi. Kohteina ovat kaikenlaiset työmaat yksityisten henkilöiden pientalotyömaista rakennusliikkeiden isoihin kohteisiin. Poliisin haltuun päätyy aika ajoin isojakin määriä anastetuksi epäiltyjä sähkötyökaluja, mutta aina niille ei löydy omistajaa. Poliisi neuvoo kirjaaman arvokkaiden työkalujen merkki- ja mallitiedot ja valmistenumerot ylös, jolloin mahdollisen rikoksen tapahduttua esineet voidaan yksilöityinä etsintäkuuluttaa.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%