Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Jaakko Ryhäsen elämäkerrasta kaikuu tarinankertojan oma ääni

Jaakko Ryhäsen elämäkerrasta kaikuu tarinankertojan oma ääni

Oopperalaulaja Jaakko Ryhäsen elämäkerran kirjoittaminen on kiinnostanut monta kirjailijaa. STT:n toimittaja Raiko Häyrinen kirjoitti Ryhäsestä niin tämän 60-vuotis- kuin 70-vuotishaastattelut. Näissä yhteyksissä Ryhänen havaitsi, että Häyrinen on täysin kartalla hänen elämästään, urastaan ja koko ooppera-alasta. Jaakko Ryhänen - minun matkani -teos on saanut paljon huomiota. Monet lukijat ovat kommentoineet Ryhäselle, että kirjaa lukiessa kuulee Jaakon äänen. Ryhäsen elämä on moni-ilmeinen ja värikäs. Hän kertoo kirjasta ja elämästään Maakunnan Matin haastattelussa. Kuva on Jaakko Ryhäsestä Viimeiset kiusaukset -oopperasta Kansallisoopperassa vuoden 2017 syyskaudella / kuva: Kari Hakli.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>