Uutiset

Hinttalan kotiseutumuseossa voi päästä tutustumaan Pohjolan entisaikojen ruokahistoriaan

today4.6.2022

Background
share close
(Kuva: Matti Pulkkinen)

Hinttalan kotiseutumuseossa Nokialla pääsee tästä päivästä alkaen aikamatkalle menneiden aikojen ruokakulttuuriin. Menneen ajan ruoat -näyttely tuo kotiseutumuseoon esille Suomen ruokahistorian merkittävimpiä ruokia.

Näyttely polkaisee samalla myös kotiseutumuseon kesäkauden kunnolla käyntiin. Hinttalan kotiseutumuseo näyttelyineen (museorakennukset, Menneen ajan ruoat ja Näkökulmia aikaan), Hinttalan kahvila sekä kädentaitajien ja taiteilijoiden myyntinäyttelyt ovat avoinna 4.6.2022 alkaen ti-pe 10-18 ja la-su 11-18.

Mitä kuului esi-isiemme ruokalistalle ennen nykyisiä perinneruokia kuten esimerkiksi karjalanpaistia? Muun muassa tähän vastauksen antaa Menneen ajan ruoat -näyttelyä järjestämässä ollut Nokian kaupungin museo- ja kokoelma-amanuenssi Hanna Westman. Kuuntele haastattelu alta!

Kirjoittaja: Joonas Piiroinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%