Päivän haastattelu

Tampereella riittää suuria tapahtumia - tapahtumajohtaja huolissaan ammattitaitoisen henkilökunnan vähyydestä

Tampereella riittää suuria tapahtumia - tapahtumajohtaja huolissaan ammattitaitoisen henkilökunnan vähyydestä

Tampereen kaupungin tapahtumajohtaja Perttu Pesä vieraili SUN Radiossa keskiviikkona kertomassa kaupungin vilkkaasta tapahtumatarjonnasta. Pesä summasi mm. toukokuisia jääkiekon MM-kisoja ja kertoi huomenna alkavasta voimistelun suurtapahtumasta Gymnaestradasta, joka tuo kaupunkiin noin 11 000 voimistelijaa.

Perttu Pesä kertoi myös tapahtumateollisuuden kohtaamista haasteista. Koronasulkujen aikana moni alan ammattilainen on vaihtanut hommia, eikä tapahtumiin tahdo löytyä riittävästi ammattitaitoisia työntekijöitä. Ravintola-alaa tämä on koskettanut jo muutenkin, mutta muun muassa järjestyksenvalvojista on pulaa, samoin tapahtumatuottajista.

Perttu Pesä vieraana 8.6.:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>