Uutiset

Tampereen Teatteriin suuri remontti kaudella 2024-2025

today8.6.2022

Background
share close


Tampereen Teatteri valmistautuu laajaan peruskorjaukseen kaudella 2024–2025. Remontti tulee koskemaan vuonna 1913 valmistuneen teatteritalon kaikkia tiloja. Sen tarkoituksena on saattaa niin näyttämö- kuin muutkin tilat saavutettaviksi, esteettömiksi, muunneltaviksi ja toiminnallisiksi. Lisäksi teatterin pohjoispuoleiselle seinustalle suunnitellaan laajennusosaa.

Remontin kustannusarvio peruskorjauksen, laajennusosan ja uusittavan esitystekniikan osalta on noin 22,5 miljoonaa euroa. Remontin toteutuminen vaatii teatterin mukaan omien ja lähiyhteisöjen investointien sekä lainan lisäksi mittavaa valtion ja kaupungin tukea. Lisäksi teatteri käynnistää syksyllä varainkeruukampanjan.

Tampereen Teatteri kertoo, että teatteri ei vuokraa väistötiloja, vaan rakentaa remonttivuoden ohjelmistonsa yhteistyössä muiden tamperelaisten tapahtumajärjestäjien kanssa. Lisäksi Frenckell-näyttämö Satakunnansillan vieressä on koko remontin ajan käytössä. Teatteri varautuu kuitenkin omien lipputulojen vähenemiseen.

Tampereen Teatteri päärakennus on peruskorjattu 35 vuotta sitten, kaudella 1987–1988.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%