Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Vaihemaakuntakaava keskittyy elonkirjoon ja energiaan

Vaihemaakuntakaava keskittyy elonkirjoon ja energiaan

Pirkanmaan liitto on käynnistänyt vaihemaakuntakaavan valmistelun. Valtakunnallisesti uudenlaisessa prosessissa Pirkanmaan maakuntakaavaan saadaan uudenlaisia merkintöjä elonkirjosta ja energiasta. Suunnittelujohtaja Ruut-Maaria Rissanen kannustaa maakuntalaisia aktiivisesti seuraamaan vaihemaakuntakaavan edistymistä ja osallistumaan siihen innokkaasti. (Kuva: Matti Pulkkinen)

Pirkanmaan liiton suunnittelujohtaja Ruut-Maaria Rissanen odottaa paljon parhaillaan työn alla olevalta vaihemaakuntakaavalta. Siinä paneudutaan kahteen hyvin merkittävään teemaan: elonkirjoon ja energiaan. Vaihemaakuntakaavan luonnos valmistuu ensi vuonna. Itse kaava tulee hyväksyttäväksi vuonna 2024.

Kuuntele todellinen tietopläjäys vaihemaakuntakaavasta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>