Uutiset

Lempäälä isännöi Asuntomessuja vuonna 2026

Lempäälä isännöi Asuntomessuja vuonna 2026

Havainnekuva Saikan asuntomessualueesta. Kuva: Arkkitehtitoimisto Jussi Partanen 2022

Lempäälässä järjestetään Asuntomessut vuonna 2026. Lempäälän kunta ja Suomen Asuntomessut ovat tehneet varaussopimuksen Asuntomessujen järjestämisestä ja messuista tulee myös 160 vuotta täyttävän Lempäälän kunnan juhlavuoden päätapahtuma.

Asuntomessut järjestetään Saikan alueella Lempäälän kunnan nauhataajaman keskivaiheilla kauppakeskus Ideaparkin tuntumassa. Tulevalle messualueelle on valmistunut asemakaava viime vuonna, jolloin on jo varattu runsaasti tontteja asumiselle. Lisäksi alueelle rakennetaan uusi koulu ja päiväkoti.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>