Uutiset

Poliisilta lisätietoa Vesilahden tehtävästä: Yksi kiinni ampuma-aserikoksesta

Poliisilta lisätietoa Vesilahden tehtävästä: Yksi kiinni ampuma-aserikoksesta

Poliisi sai viime lauantaina hieman ennen kello viittä aamulla hätäkeskuksen välittämänä tiedon yksityisasunnossa tapahtuneesta uhkaavasta tilanteesta. Tehtävään osallistui useita poliisipartioita ja sen yhteydessä otettiin kiinni yksi henkilö epäiltynä laittomasta uhkauksesta ja ampuma-aserikoksesta.

Asunnossa oleskelleeseen seurueeseen kuuluneen henkilön epäillään uhanneen muita paikallaolijoita ampuma-aseella. Paikalla on tapahtumahetkellä ollut kolme ihmistä. Ampuma-aseella ei ole ammuttu ihmistä kohti eikä kiinni otetun henkilön toiminnasta ole aiheutunut vaaraa seurueeseen kuulumattomille sivullisille.

Rikoksesta epäillyn kiinniotto sujui rauhallisesti.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>