Uutiset

Lasten tulitikkuleikkejä epäillään vaaratilanteen aiheuttajaksi Pirkkalassa

today4.7.2022

Background
share close

Poliisi ja pelastuslaitos hälytettiin perjantaina 1.7. klo 21.45 Pirkkalaan Sarkonkujalle Killon päiväkodille. Hälytyksen tehnyt sivullinen oli saanut sammutettua päiväkodin seinustalla palaneen paperikasan. Vahingot jäivät sivullisen ripeän toiminnan ansiosta vähäisiksi.

Sisä-Suomen poliisilaitoksessa Nokian poliisiasemalla on tutkittavana epäilty tuhotyön yritys. Sivullinen oli havahtunut savun hajuun ja oli myös nähnyt savua, joka tuli päiväkodin suunnalta. Paikalle rientänyt sivullinen sai sammutettua palon ja paikalle hälytetyn pelastuslaitoksen tehtäväksi jäi varmistaa, että että palo oli todella sammunut.

Lähistöllä asuvat henkilöt kertoivat paikalla olleelle poliisipartiolle, että hetkeä ennen paloa päiväkodin viereisellä paperinkeräyspisteellä oli ollut lapsia. Poliisi pitää mahdollisena, että palon ja lasten ajallinen sekä paikallinen yhteys huomioon ottaen on mahdollista, että lapset saattavat liittyä palon syttymiseen.

Vahingot jäivät vähäisiksi ja ainostaan rakennuksen seinä nokeentui.

Poliisi pyytää vanhempia keskustelemaan lastensa kanssa tulitikkuleikkeihin liittyvistä vaaroista ja korvausvelvollisuudesta.

Poliisi haluaa tavoittaa lapset puhutusta tai kuulustelua varten ja pyytää vihjeitä palon sytyttäneistä henkilöistä joko sähköpostilla vihjeet.sisa-suomi@poliisi tai puhelimitse numeroon 0295 445 888.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%