Uutiset

Moottoripyöräilijä menehtyi Kuhmoisissa

today5.7.2022

Background
share close

Kuhmoisissa tapahtui tien 24 ja Harmoistentien risteyksessä maanantaina 4.7.2022 kello 13.00 jälkeen kuolemaan johtanut tieliikenneonnettomuus, missä osallisina olivat henkilöauto ja moottoripyörä.

Poliisin suorittamassa paikkatutkinnassa selvisi, että moottoripyörää kuljettanut vanhempi mies oli ajanut tietä 24 Jämsän suunnasta kohti Lahtea. Harmoistentien risteyksessä pysähdyksissä ollut henkilöauto lähti ylittämään tietä Harmoistentien suunnasta. Henkilöautoa kuljetti iäkkäämpi nainen. Harmoistentien risteyksessä on pakollinen pysäyttäminen-, eli STOP-merkki.

Jämsän suunnasta tullut moottoripyöräilijä törmäsi jarrutuksesta huolimatta tietä ylittäneen henkilöauton vasempaan kylkeen. Moottoripyörän kuljettaja menehtyi tapahtumapaikalle. Tapahtumapaikalla on 80 km/h nopeusrajoitus. Paikkatutkinnan perusteella tilanteessa ei epäillä olleen ylinopeutta.

Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa kuulustelemalla todistajia sekä selvittämällä oliko moottoripyörän kuljettajan veressä alkoholia tai muuta vastaavaa. Henkilöauton kuljettaja puhalsi nollat.

Poliisi epäilee henkilöauton kuljettajan syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kuolemantuottamukseen. Asiasta ei tässä vaiheessa tiedoteta enempää.

Tämän lisäksi poliisi suorittaa kuolemansyyn tutkinnan, mistä ei tiedoteta enempää.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%