Päivän haastattelu

Jama Jama kokoaa jälleen kiekkotähdet ja julkkikset jalkapallo-otteluun lasten ja nuorten sairaalan hyväksi

Jama Jama kokoaa jälleen kiekkotähdet ja julkkikset jalkapallo-otteluun lasten ja nuorten sairaalan hyväksi

Vuoden 2011 positiivisimmaksi tamperelaiseksi valittu Jama Jama järjestää jo neljättä kertaa hyväntekeväisyysottelun jossa jääkiekkotähdet ottavat jalkapallokentällä mittaa julkisuudesta tutuista henkilöistä kootun All Stars -joukkueesta. Tapahtuman tarkoituksena on kerätä varoja Taysin lasten ja nuorten sairaalan hyväksi. Jääkiekkoilijoiden joukkueessa nähdään mm. Aleksander Barkov, Patrik Laine ja Raimo Helminen, julkkisten All Star -joukkueessa puolestaan pelaavat mm. Nanna Karalahti, Konsta Hietanen ja Urpo Sivula. Tapahtuman puuhamies Jama Jama vieraili SUN Iltapäivä -lähetyksessä kertomassa tapahtumasta ja sen valmisteluista:

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>