Uutiset

Kioski ryöstettiin aseella uhaten Sastamalassa

Kioski ryöstettiin aseella uhaten Sastamalassa

Tiistaina 26.7.2022 noin kello 14.50 aikaan tehtiin Sastamalan Varilassa sijaisevaan kioskiin aseellinen ryöstö, jossa tekijät saivat saaliikseen pienehkön summan rahaa ja myytäviä tuotteita. Epäillyt poistuivat paikalta, eikä heitä ole toistaiseksi tunnistettu tai tavoitettu.

Aarnontiellä sijaisevaan kioskiin oli tullut kaksi arviolta aikuista miestä, joista toinen oli uhannut myyjää käsiaseella ja toinen ottanut haltuunsa saaliin. Aseella uhannut mies oli pukeutunut punaoranssiin huppariin ja sinisiin housuihin. Hän oli ruumiinrakenteeltaan tukevahko. Saaliin kerännyt mies oli pukeutunut tummansiniseen huppariin ja tummiin housuihin. Hänellä oli tumma kassi tai reppu mukanaan. Mies oli normaalivartaloinen.

Teon jälkeen epäillyt poistuivat kioskista Aarnontielle mahdollisesti Prisman suuntaan, mutta tällä hetkellä ei ole tarkkoja havaintoja pakosuunnasta kioskin ulkopuolelta. On mahdollista, että epäillyillä on ollut jonkin ajoneuvo, jolla he ovat jatkaneet pakoaan.

Poliisi tutkii tekoa törkeänä ryöstönä ja pyytää havaintoja epäiltyjen tekijöiden liikkeistä ennen ja jälkeen teon ja vihjeitä heidän henkilöydestään. Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa poliisin vihjesähköpostiin rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>