Uutiset

Haka vahvistaa keskikenttäänsä nuorella lupauksella

Haka vahvistaa keskikenttäänsä nuorella lupauksella

Jalkapallon Veikkausliigassa viidentenä oleva FC Haka vahvistaa joukkuettaan 21-vuotiaalla keskikenttäpelaajalla, kun Elias Mastokangas siirtyy Valkeakoskelle. Mastokangas on Inter Turun sopimuspelaaja, ja hän esiintyy loppukauden Hakassa lainasopimuksella. Interiä hän edusti alkukaudesta viidessä Veikkausliigapelissä.

Lupaavan keskikenttäpelaajan läpimurtoa on odotettu jo muutaman vuoden, mutta toistaiseksi sitä ei Kaarinan Poikien kasvatille ole Interissä tapahtunut. Viime kauden Mastokagas vietti lainalla IFK Mariehamnin riveissä.

Hakan seuraava ottelu pelataan Tehtaan kentällä sunnuntaina. Tuolloin vieraaksi saapuu sarjakärki Kuopion Palloseura.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>