Päivän haastattelu, Uutiset

Suomen nopein mies Samuli Samuelsson on valmiina mestaruusjahtiin viikonlopun Kalevan Kisoissa

Suomen nopein mies Samuli Samuelsson on valmiina mestaruusjahtiin viikonlopun Kalevan Kisoissa

Ikaalisten Urheilijoiden Samuli Samuelsson juoksi heinäkuussa uuden 100 metrin Suomen ennätyksen 10,16, ja alitti näin ollen yli 20 vuotta voimassa olleen Tommi Hartosen juokseman ennätyksen viidellä sadasosalla. 27-vuotiaan sprintterin Porvoossa juostu aika alitti myös yleisurheilun EM-kisarajan. Ennen Münchenissä kisattavia EM-kisoja Samuelsson kuitenkin kisaa Suomen mestaruuksista sekä 100 metrillä että 200 metrillä tänä viikonloppuna Joensuussa käytävissä Kalevan Kisoissa. Ikaalisten Urheilijoiden pikakiituri kertoi SUN Radion haastattelussa tunnelmistaan päivää ennen Kalevan Kisojen 100 metrin alkueriä.

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>