Uutiset

Vesilahden tuhoisaa paloa tutkitaan törkeänä vahingontekona – Poliisi pyytää vihjeitä havainnoista

today9.8.2022

Background
share close

Hätäkeskukseen ilmoitettiin 6.8.2022 noin klo 03.50 epäillystä palosta Vesilahdella. Paikalla oli useita pelastuslaitoksen yksiköitä sekä poliisi suorittamassa palonsyyntutkintaa. Kiinteistöllä sijaitsi yksi päärakennus sekä viisi niin sanottua talousrakennusta, joista neljä rakennusta oli täyden palon vaiheessa partioiden saavuttua kohteeseen.

Palonsyyn tutkinnan yhteydessä 6.8.2022 palaneesta rakennuksesta löytyi menehtynyt henkilö. Poliisi ei tiedota vainajasta tai vainajaan liittyvistä muista olosuhteista enempää, koska kuolemansyyn tutkinta on määritelty täysin salassa pidettäväksi kuolemansyyn selvittämisestä annetussa laissa.

Ottaen huomioon rakennusten välinen yhteys toisiinsa sekä palotapahtumat rakennuksissa vahingon mahdollisuus on pystytty rajaamaan ulkopuolelle. Poliisin suorittamassa esitutkinnassa rikosnimike on sittemmin tarkentunut törkeään vahingontekoon.

Esitutkinnassa ilmenneiden seikkojen perusteella palolla ei ole aiheutettu tuhotyön tekotapatunnusmerkistön edellyttämää konkreettista tai abstraktia yleistä hengen ja terveyden vaaraa, eikä yleistä omaisuutta tuhoutunut palossa, vaan kyseessä on yksityisomistuksessa oleva kiinteistö, jonka välittömässä läheisyydessä ei ole ollut muiden omistuksissa olevia rakennuksia joihin palo olisi voinut tarttua.

Poliisi ei tässä vaiheessa tiedota palon syttymissyystä tai alueella olleista muista mahdollisista henkilöistä.

Poliisi jatkaa asiassa kuolemansyyn selvittämistä sekä törkeän vahingonteon esitutkintaa.

Poliisi pyytää palotapahtumasta tai kiinteistöllä 6.8.2022 muista mahdollisista tapahtumista havaintoja tehneitä henkilöitä olemaan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse:

vihjeet.sisa-suomi(at)poliisi.fi
Puhelin: 0800 900 22 (automaatti)

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%