Päivän haastattelu, Uutiset

Tatuointi on yksi tapa ilmaista omaa itseään - "Niillä ei enää yritetä shokeerata"

Tatuointi on yksi tapa ilmaista omaa itseään - "Niillä ei enää yritetä shokeerata"

Tatuoinnit ovat hyvin konkreettinen ja ennen kaikkea pysyvä tapa ilmaista omaa itseään. Nuoret 18-19-vuotiaat ottavat edelleen paljon tatuointeja, mutta tatuointiartisti Veera Moberg tatuointiliike Rönkkö & Mobergista kertoo, että nuorten rinnalle on viime vuosina muodostunut uusi iso asiakasryhmä vanhemmista ihmisistä, usein naisista, jotka haluavat iholleen jotain itselleen merkityksellistä.

Ensimmäistä tatuointia hankkiessaan kannattaa miettiä valmiiksi se, että se on lähtökohtaisesti aina iholla. Tatuointiartistille voi riittää pelkkä sanoitettu ajatuskin kuvan luomiseksi, mutta haluamaansa kuvaa kannattaa pohtia tarkkaan ennen kuin lähtee siirtämään ajatusta iholle.

Kuuntele Veera Mobergin haastattelu SUN uudessa aamussa tästä:

Toimittaja: Mikko Aaltonen
Kuva: Elina Marttila / Black Miller Design

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>