Päivän haastattelu, Uutiset

Kansalaisopistojen kursseille voi osallistua enenevässä määrin myös etänä

Kansalaisopistojen kursseille voi osallistua enenevässä määrin myös etänä

Kuva: Mostphotos

Ilmoittautuminen kansalaisopistojen syyslukukauden kursseille on alkanut suurimassa osassa Pirkanmaata. Koronapandemian seurauksena kursseille voi edelleen osallistua myös etänä tai jopa hybridinä, jolloin kurssille voi osallistua molemmin tavoin eli etänä tai paikan päällä.

Nokian, Pirkkalan, Lempäälän ja Vesilahden alueilla toimivan Pirkan opiston tiedottaja Eeva Suutari-Saatsi piipahti SUN Viikonlopussa kertomassa muun muassa opistonsa uutuuskursseista. Kuuntele haastattelu alta!

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>