Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Taidepappilan Teemu ja Aaron valmistautuvat Taiteiden yöhön

Taidepappilan Teemu ja Aaron valmistautuvat Taiteiden yöhön

Kuhmalahden Taidepappila on päättämässä tämän kesän näyttelyään. Perinteikäs matkailukohde ja taidemekka on saanut jälleen kerran ihmiset hyvin liikkeelle. Tämän viikon lauantaina pappilan historiallisessa ympäristössä vietetään perinteistä Taiteiden yö -tapahtumaa, jonka ohjelma on herkullisuudessaan monipuolinen. Taidekeraamikko Teemu Luoto ja tapahtuma- ja näyttelykoordinaattori Aaron Helo toivottavat ihmiset suurella joukolla Kuhmalahdelle. Teemu-isäntä ja Aaron-renki olivat Maakunnan Matin haastattelussa.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>