Päivän haastattelu

Neljä Ruusua ja SaariBlues valtaavat Viikinsaaren viikonloppuna

Neljä Ruusua ja SaariBlues valtaavat Viikinsaaren viikonloppuna

Nem Agencyn toimitusjohtaja Rowan Raffertylla on ollut kiireinen kesä (kuva: Noora Jarva)

Tulevana lauantaina vietetään juurimusiikin juhlaa Tampereen Viikinsaaressa kun ohjelmassa on perinteinen SaariBlues. Elokuun illassa esiintyvät Dave Lindholm Esittää: Kynä & Kumppanit, Marjo Leinonen & Viranomaiset, Emilia Sisco & The Northern Lights, Veeti Kallio ja Dortmunder. Jo perjantaina Viikinsaaressa riittää menoa kun lavalle nousee 40-vuotisjuhliaan viettävä Neljä Ruusua. Tapahtumien takaa löytyvä Nem Agency on järjestänyt kesän mittaan jo useita muitakin tapahtumia joten toimitusjohtaja Rowan Raffertylla on ollut kiireinen kesä. Miten kesän tapahtumat ovat sujuneet? Entä millainen SaariBlues on tänä vuonna luvassa? Kuuntele haastattelu.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>