Päivän haastattelu

Laitapuolen hyökkääjä -elokuva kertoo jääkiekkoilija Marko Jantusen karun selvitymistarinan

today24.8.2022

Background
share close
Severi Saarinen esittää elokuvassa jääkiekkoilija Marko Jantusta ja Katariina Havukainen nähdään Jantusen vaimon Katin roolissa.

Perjantaina 26.8. ensi-iltansa saava Laitapuolen hyökkääjä -elokuva kertoo jääkiekkoilija Marko Jantusen fiktiivisen selviytymistarinan. Elokuva alkaa Lahdesta vuonna 2015, hetkestä, jolloin koditon Jantunen on ajautunut elämänsä syvimpään ahdinkoon. Elokuvan käsikirjoituksen pohjana on Marko Lempisen kirjoittama Läpi helvetin -kirja (2015), jossa käydään läpi Jantusen vaiherikasta peliuraa sekä päihteiden sävyttämää yksityiselämää. Laitapuolen hyökkääjä on Aleksi Mäkelän ohjaama elokuva jossa nähdään ensimmäisissä isoissa päärooleissaan Severi Saarinen ja Katariina Havukainen. Elokuvan päätähdet kertoivat roolitöistään sekä omista tunnelmistaan ennen ensi-iltaa:

 

Elokuvan tuottaja Rimbo Salomaa huokuu tyytyväisyyttä ensi-illan alla ja muistuttaa että kyseessä ei ole urheiluelokuva, vaikka tarinan päähenkilö onkin tunnettu jääkiekkoilija:

 

Rimbo Salomaa on ollut tuottamassa mm. Risto Räppääjä -elokuvia ja sai myöskin Jussi-palkinnon yhdessä Lasse Saarisen kanssa Postia pappi Jaakobille -elokuvasta vuonna 2010.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%