Päivän haastattelu

Tappara on valmiina CHL-avaukseen - Tuomas Tuokkola: "Nyt ruvetaan pelaamaan tuloksesta"

Tappara on valmiina CHL-avaukseen - Tuomas Tuokkola: "Nyt ruvetaan pelaamaan tuloksesta"

Hallitseva Suomen mestari Tappara on valmistautunut parin viikon päästä alkavaan liigakauteen sekä huomenna torstaina käynnistyvään CHL-kauteen leireilemällä Tšekin Brnossa. Tappara on ollut mukana CHL:ssä kaikkina kahdeksana kautena, kuten myös ruotsalainen Frölunda ja sveitsiläinen Zug. Kirvesrintojen valmentaja Tuomas Tuokkola kertoi miten joukkueen leiri sujui ja millaiset odotukset tamperelaisilla on CHL:n ja Liigan suhteen.

 

Tappara aloittaa CHL-kautensa Slovakiassa, missä vastassa on Slovan Bratislava. Ottelu alkaa torstaina 1.9. klo 20.30 ja sen selostaa Jani Saari. Ottelua voi seurata osoitteesta kiakkoradio.fi/tappara

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>