SUN Herkkuviikot - hyvää ruokaa läheltä

Mokkamestarit tarjoaa monipuolisten kahvilaatujen lisäksi myös koulutusta sekä ammattilaisille että kotiharrastajille

Mokkamestarit tarjoaa monipuolisten kahvilaatujen lisäksi myös koulutusta sekä ammattilaisille että kotiharrastajille

Tamperelainen Mokkamestarit on Suomen ensimmäisiä erikoiskahvin paahtimoita. Yritys on kasvanut yli 30 vuotisen historiansa aikana pienestä kahvi- ja teekaupasta tunnetuksi brändiksi. Mokkamestareiden toimitusjohtaja ja toinen yrityksen perustajista Reija Paakkinen kertoi yrityksen kahvi- ja teevalikoimasta sekä valotti sitä miten suomalaisten kahvikulttuuri on muuttunut.

 

Lisäksi Paakkinen puhui Mokkamestareiden omasta kahvilasta, joka sijaitsee Tampereen keskustassa, sekä kertoi myös koulutuksista jotka sopivat niin kahvila- ja ravintola-alan ammattilaisille, alaa opiskeleville kuin kotona harrastusta aloittelevillekin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>