SUN Herkkuviikot - hyvää ruokaa läheltä

Lempäälään avataan siipiravintola

Lempäälään avataan siipiravintola

Lempääläläisveljesten, Samu ja Henri Haapaojan, pyörittämän Soosipoikien kastikkeet ovat herättäneet laajalti huomiota ja mm. Itämeren aalloilla Vikingin asiakkaat ovat tuotteista päässeet nauttimaan. Paitsi herkullisten kastikkeiden tuotantoon, keskittyvät veljekset jatkossa myös siipiravintolan pyörittämiseen. Samu Haapaoja kertoi SUN Radion haastattelussa Soosipoikien tarinasta ja tulevasta siipiravintolasta.

Samu Haapajoki 6.9.:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>