SUN Herkkuviikot - hyvää ruokaa läheltä

Säilö satokauden aarteet talteen

today7.9.2022

Background
share close

Kesällä ja syksyllä säilötyt satokauden aarteet tuovat iloa ja energiaa myös talven ruokavalioon. Säilöä voi melkeinpä mitä tahansa ja monella eri tavalla. Tyypillisimpiä säilöttäviä satokauden antimia ovat marjat, sienet, vihannekset , juurekset ja hedelmät. Säilönnässä kannattaa kokeilla esim. hilloamista, pakastamista, kuivaamista ja pikkelöintiä.

Ruoka-asiantuntija Suvi Malin Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisista kertoo mm. erilaisista säilöntä tavoista, millä säilöntä menetelmillä ravintoainehävikki jää mahdollisimman pieneksi ja mistä lähteä liikkeelle, jos ei ole aiemmin säilönyt?

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%