Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Parasta Pirkanmaalta -alkuperämerkki kerää kiitoksia

Parasta Pirkanmaalta -alkuperämerkki kerää kiitoksia

Projektipäällikkö Antti Luomala iloitsee siitä, että Parasta Pirkanmaalta -alkuperämerkki on valmistunut, ja se on saatu käyttöön. Luomala odottaa alkuperämerkin käytön yleistymistä, jotta se vaikuttaa aidosti ja isosti. Pirkanmaalaiset ovat lähiruoan oman alkuperämerkin käyttöönotossa valtakunnan kärkeä. Lähellä tuotettu, valmistettu ja jalostettu ruoka on aihe, joka kiinnostaa kuluttajia. Luomala antaa tilannekatsauksen pirkanmaalaisen lähiruoan nykytilanteesta Maakunnan Matin haastattelussa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>