Päivän haastattelu

Lemmikki Tampere -messut kokoaa viikonlopun aikana lemmikit, lemmikkiharrastajat, yhdistykset ja alan yritykset saman katon alle

Lemmikki Tampere -messut kokoaa viikonlopun aikana lemmikit, lemmikkiharrastajat, yhdistykset ja alan yritykset saman katon alle

Kuva: Jyri Kivimäki

Tampereen Messujen tapahtumasyksy käynnistyy tulevana viikonloppuna Kokonaisturvallisuus-messuilla ja Lemmikki Tampere -messuilla. Kokonaisturvallisuus-messut tutustuttaa kävijät perjantain ja lauantain aikana kyberturvallisuuteen ja arjen turvallisuustoimijoihin sekä poikkeusoloihin varautumiseen. Lemmikki Tampere -messut puolestaan tuo lauantaina ja sunnuntaina monipuoliset lemmikit eläinrakkaiden harrastajien ja lemmikin omistajien koettaviksi. Lemmikki Tampere -messujen projektipäällikkö Paula Karhu kertoi SUN Radion haastattelussa tarkemmin mitä kaikkea Lemmikki Tampere -messuilla voi viikonlopun aikana nähdä ja kokea.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>