Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

”Halu tulla nähdyksi on toiminut pienestä pitäen johtolankana elämässäni” - Sinikka Sokka vieraili Vaihde Vapaalle -ohjelmassa

”Halu tulla nähdyksi on toiminut pienestä pitäen johtolankana elämässäni” - Sinikka Sokka vieraili Vaihde Vapaalle -ohjelmassa

Perjantaina 21. lokakuuta Vaihde Vapaalle -ohjelmassa vieraili pitkän linjan näyttelijä ja laulaja Sinikka Sokka, joka on mukana syyskuun alussa Tampereen Teatterissa ensi-iltansa saaneessa Anastasia-musikaalissa. Vierailun aikana käytiin läpi Sinikan mittavaa uraa ja muisteltiin muisteltiin mm. 70-lukua KOM-teatterissa ja Agit Prop -lauluyhtyeessä sekä puhuttiin Samaa sukua, eri maata -televisiosarjasta.

Tiesitkö että ensimmäinen TV-sarja, jossa Sokka näytteli oli YLE:n tuottama Matleena ja päärynäpuu, jota tehtiin vuosina 1970-1974? Entä tiesitkö että Sokka oli mukana UIT:n esityksissä seitsemän kauden ajan?

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>