Uutiset

Valkeakosken ampumavälikohtausta tutkitaan tappona ja tapon yrityksenä

today2.11.2022

Background
share close

Poliisi sai ilmoituksen 31.10.2022 maanantai-iltana Valkeakoskella tapahtuneesta ampumavälikohtauksesta. Sivullisen ilmoituksen perusteella paikalta tavattiin yksi loukkaantunut mies ja yksi vainaja. Menehtynyt oli 90-luvulla syntynyt pirkanmaalainen mies. Loukkaantunut mies toimitettiin sairaalahoitoon. Tapahtumia tutkitaan epäiltynä tappona ja tapon yrityksenä.

-Tapahtumiin liittyy kaksi autokuntaa, joissa toisessa oli viisi ja toisessa kaksi henkilöä. Autokunnat olivat sopineet tapaamisesta tapahtumapaikalle. Tapaamisen alettua tapahtumat olivat nopeasti edenneet väkivaltaisiksi ja lopputuloksena kahden henkilön autokunnan toimesta oli käytetty asetta siten, että mainitut henkilövahingot olivat syntyneet. Tapahtumien tarkka kulku on edelleen epäselvä ja tutkinta jatkuu, toteaa rikosylikomisario Sakari Tuominen.

– Poliisi on tutkinnassa selvittänyt asiaan osalliset eikä asiassa ole aiheutettu sivullisille vaaraa. Tapahtumaan osalliset ovat poliisin esitutkintatoimenpiteiden kohteena. Tekovälineet niin ikään ovat poliisin hallussa, Tuominen jatkaa.

Tapahtumapaikka on Valkeakoskella Niementiellä rekkojen levähdysalueella. Alueen läheisyydessä ei ole asutusta, ja tapahtuma-aikaan liikenne alueella on ollut hiljaista.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%