Uutiset

Ylöjärven Yrittäjät jakoi palkinnot, Vuoden yrittäjäpalkinto 54-vuotiaalle Yhtymä-Tahlo Oy:lle

today5.11.2022

Background
share close
Jarmo ja Harri Tahlo ovat luoneet Yhtymä-Tahlo Oy:stä pirkanmaan kuulun perheyrityksen. Nyt 54 vuotta vanhaa yritystä johtavat Marko ja Tero Tahlo. (Piirros: Yhtymä-Tahlo Oy)
Jarmo ja Harri Tahlo ovat luoneet Yhtymä-Tahlo Oy:stä pirkanmaan kuulun perheyrityksen. Nyt 54 vuotta vanhaa yritystä johtavat Marko ja Tero Tahlo. (Piirros: Yhtymä-Tahlo Oy)

Ylöjärven Yrittäjät ry:n vuosijuhla huipentui tänään lauantai-iltana kolmen arvostetun tunnustuksen jakamiseen. Yrittäjät antoivat Vuoden 2022 yrittäjä -palkinnon 54-vuotiaalle Yhtymä-Tahlo Oy:lle. Vuoden 2022 pienyrittäjä -tunnustuksen sai 16-vuotias Ylöjärven Pienkone Oy. Vuoden 2022 nuoriyrittäjä -huomionosoituksen pokkasi Jutta Selin, joka perusti Team Jutta Selinin vuonna 2019. 

Kultaa ja kunniaa on jälleen jaettu.

Yhtymä-Tahlo Oy on veljesten Jarmo ja Harri Tahlon elämäntyö. Brändiyrityksestä on tullut vuosikymmenien saatossa Ylöjärven elinkeinoelämän lippulaiva. Viime vuoden lopussa tehdyssä sukupolvenvaihdoksessa Jarmo ja Harri Tahlo siirsivät vetovastuun Jarmon pojille Terolle ja Markolle.

Vuoden 2022 pienyrittäjä -palkinto meni maakunnallisesti palvelevalle Ylöjärven Pienkone Oy:lle, joka on palvellut asiakkaitaan 16 vuoden ajan. Yrityksen perusti vuonna 2006 Simo Lahtinen, joka tunnetaan myös nimeään kantavasta konepajasta. Nykyään yrityksen toimitusjohtajana on Juha-poika. Myös Vesa-poika on perhefirmassa työssä.

Vuoden 2022 nuoriyrittäjä -palkinnon vastaanottanut Jutta Selin on pyörittänyt menestyksellisesti vuodesta 2019 lähtien Team Jutta Selinia. Nuori yrittäjä on kansainvälisesti tunnettu painonnostaja, jonka tähtäimessä on seuraavat olympialaiset.

Palkittujen yrittäjien haastattelut julkaistaan pian Ylöjärven Uutisten verkkosivuilla ja ensi keskiviikkona ilmestyvässä paperilehdessä.

Lahtisten perhe on luonut 16 vuoden aikana ainutlaatuisen perheyrityksen, Ylöjärven Pienkone Oy:n, jonka asiakaspiiri tulee maakunnasta. Yrityksessä työskentelevät Vesa Lahtinen (vas.), Simo Lahtinen ja Juha Lahtinen.
Lahtisten perhe on luonut 16 vuoden aikana ainutlaatuisen perheyrityksen, Ylöjärven Pienkone Oy:n, jonka asiakaspiiri tulee maakunnasta. Yrityksessä työskentelevät Vesa Lahtinen (vas.), Simo Lahtinen ja Juha Lahtinen.

Vuoden 2022 nuoriyrittäjä -palkinnon saanut Jutta Selin on Ylöjärven lukion yrittäjyyslinjan kasvatti. Hän on myös ilympiatoivo.
Vuoden 2022 nuoriyrittäjä -palkinnon saanut Jutta Selin on Ylöjärven lukion yrittäjyyslinjan kasvatti. Hän on myös olympiatoivo.

Kirjoittaja: Matti Pulkkinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%